jueves, 4 de abril de 2019

SANT JORDI

SANT JORDI

Diu la llegenda que fa molt de temps en una vall verda, hi havia una princesa que estava molt avorrida, que necessitava acció.
Ella li va comentar al seu pare que s'avorria molt i el seu pare va decidir buscar-li un príncep perquè no s'avorreixi.
Ella no volia un príncep, sol volia divertir-se i sortir d'aventures i de festes però no li deixen sortir del castell per ser la filla del rei.
La princesa es va cansar de la rutina i va escapar-se del castell, volia descubrir coses noves, tenia tot un món per descobrir.
Va decidir aventurar-se i va caminar sense destí, no tenia por. Caminant per un bosc va escoltar un crit molt extrany i va dirigir-se cap el soroll.
Era un drac que s'havia quedat atrapat a una cova i la princesa li va rescatar. El drac, era molt agraït i per compensar que li havia salvat va acompanyar-li durant tot el trajecte. S'ho pasaven molt bé, al bosc només s'escoltava els seus riures.
Amb la conversació, van parlar de un tal Jordi, que deia ser un cavaller i volia acabar amb la vida del drac, per això abans estava el drac atrapat a la cova.
A la princesa no li va agradar gens el que va escoltar, i va tornar a casa amb el drac per pillar com volia matar Jordi al drac.
Al dia següent , el Jordi s'havia enterat de que el drac estava en la vall i va anar-li a matar.
El drac i la princesa estaven recollint roses mentre escoltaven un soroll extrany de fons, era el Jordi.
Extranyats, van a veure que pasa i pillen a en Jordi, la princesa s'enfada i el manda a la presó.
Desde aquell dia el drac va viure amb la princesa, feliços i en pau.

No hay comentarios:

Publicar un comentario